Påsketur Tyskland 2019

Opdateret sidst den 02-05-2019

 

Onsdag 17-04-19

Vi tog afsted i går d. 17 og da vi kom af motorvejen og havde kørt et stykke så begyndte problemer med vejarbejde, og jeg kunne ikke finde ud af at stille den på alternativ rute, sådet endte med at vi har kørt 364 km.

Nå men vi kom på pladsen, og fik henvist hvor vi skulle ligge, og denne gang var det lige overfor toilet bygning, og det er godt, for hvis man glemmer papiret er der jo ikke langt for at hente det.

Lidt senere kom Jamie og Lene samt børnene og vi begyndte at sætte hans fortelt op. og lidt efter begyndte vi at sætte han fortelt op, og her kom vi til at svede, et tips over 20⁰

 

Se flere billeder Her: 

Vi slapper lige af her i varmen

Så fik vi Jamie og Lene´s fortelt op

Adam er ud for at kikke på om givelrnes

 

De tyske stand pladser, noget pakket er de

Torsdag 18-04-19

I dag tog vi til Albertdorf for at handle, det var en lille by, der efter kørte vi til Burg og her fik vi noget at spise, bagefter gik vi lidt rundt, og kørte hjem til campingpladsen, en dejlig solskinsdag har det været, og så ned til kanalen for at se, når der kom store skibe forbi.

Og her til aften var vi over ved Lene og Jaime og spise.

Se flere billeder Her:

Fik fik lige øje på noget, som vi skulle se nærmere på

Så er der træfik på kanalen

Fredag 19-04-19

I dag laver vi ikke ret meget vi er på campingpladsen, men vi var mange gange nede ved kanalen for at se skibene komme forbi, og børnebørn og jeg var også ude at gå, vi startede med at gå ud af campingpladsen for dermed at gå rundt om det hele.

Se flere billeder Her:

Så kom den lidt nærmere

der er nogle rigtig store skibe

Lørdag 20-04-19

I dag stod vi op til solskinsdag  igen og med 20g oppe over middag. Bodil og Henrik og Nicoline kom her ned på campingpladsen for at besøge os, det var nok fordi at de ville op til for at få påske frokost,og så var vi ikke hjemme, så måtte køre 450 km for at få det. Men så blev de også mætte. Nej det var virkelig dejlig at se dem.

Vi fik påskefrokost og vi hyggede os, sidst på eftermiddagen kørte de hjem

Se flere billeder Her: 

Det er godt at se at de slapper af

så er vi snart klar til Påske frokost

de syntes at det er blevet for varmt

så står det på hygge

Søndag 21-04-19

I dag tog vi til Bûsum det er en rigtig ferie by,som mange besøger, for her til søndag er der godt nok mange biler der skal til Bûsum og nede ved stranden er der probbet med mennesker,  men inden da var vi inde for at få noget at spise June tog Adam med ud i havet og de kom rigtig langt ud de  nød det, da vi kørte der fra skulle jeg ind for at få diesel på for at komme helt hjem.

Se flere billeder Her:

Børnene skal lige ud fange fisk

Så er der tid til is

Ja! der er langt der ud til vandet

Havnen i Büsum under ombygning

Mandag 22-04-19

Så blev det mandag og vi skal hjemad, det har været en dejlig sommerferie med vores søn`s familie her i Tyskland.

 

Gå til top

Gå til menu