Dråby strand Camping 2012

Opdateret sidst den 26-02-2018

 

20-04-12

Vi ankom til Dråby camping hvor vi stillede CV op lige over for Caspers cv, vi skulle passe børnene for Stine havde lige født ”en daglig pige på 2000g og 46 cm JA JA.

Men enden vi kørte skulle June lige hente børnebørnene, og medens hun gjorde det kørte jeg ud og koblede den på bilen,

Efter en varm velkomst blev vi hen vist lige overfor sønnens cv, så børnene ikke havde langt til at få nogle legesager hvis de havde behov for det. Vi fik sat teltet op og fik gang i varmeovnen da man ikke kunne sige at der var for varmt i dag. Senere kørte vi ind til Skejby hospitalet for at se den lille, jamen sikke en lille en, der efter kørte vi tilbage til pladsen.

Lidt senere kom Ivan forbi og vi fik en lille hygge snak.

Her er vi til venstre Jesper og Gitte til højre i deres nye CV

Vi har taget til Ebeltoft, Jesper går her ind, er ikke nået frem endnu

Jamie og Lene

Lenes storbror med hætte samt datteren og kone i baggrunden, samt Lenes mor

Lørdag 21-04-12

Da June og jeg stod op sov børnene stadig, de var også sent oppe da de så Star Wars, senere tog vi til Ebeltoft for at de kunne få en isvaffel samt vi kunne se på forretninger for at sen om der var noget vi ikke kunne undvære, vi gik ind i den isvaffel butik Paradis ”tror jeg det hedder, isen er lavet natur produkter” oppe ved Rådhuset, der bestilte vi 4 stk. det var ingen af os kunne lide det.

Vi kom tilbage til campingpladsen, og der har de isvafler, som det plejer at være, så vi købte 4 stk. og de var gode. Drengene gik over på hoppepuden og senere var de i gang med at spille fodbold sammen med nogle andre drenge.

Ludvig kikker ud over gågaden, han har nok at se på

Aften hygge

http://www.sommerhusebeltoft.dk/attraktioner-ebeltoft-djursland.aspx

http://www.ebeltoftby.dk/attractions.aspx

Se Pinsetræf  2012 på Dråby Strand Camping klik her

Gå til top

Gå til menu